Simpan dan Menang.Tidak menang pun tidak mengapa yang penting Menyimpan!

Menabung Amalan Yang Mulia! Proton X50, baucar barang kemas bernilai RM10,000.00, komputer riba Apple Macbook Air, wang tunai RM800.00 antara hadiah yang ditawarkan kepada anda dalam kategori Platinum untuk dibawa pulang. Bukan itu sahaja, banyak lagi hadiah yang ditawarkan untuk Kempen Stay Safe & Win SSPN-i 2021. Kempen ini terbahagi kepada 3 kategori iaitu Platinum simpanan bersih sebanyak RM15,000.00Continue reading “Simpan dan Menang.Tidak menang pun tidak mengapa yang penting Menyimpan!”

PERHIASAN BARANG KEMAS 50% SEPARUH HARGA DARIPADA GOLDHEART MALAYSIA!

Dapatkan discount sehingga 50% daripada Goldheart Malaysia dalam jualan mega yang julung kalinya secara online! 💎 1st item: 40% OFF💎 2nd item: 40+5% OFF💎 3rd item: 40+5+5% OFF Click here to view products: Limited time and limited pieces only. First come first serves. VIDEO IKLAN PENAJA! Buy more, save more 😄 Shop now 💍😍😍😍 📲Continue reading “PERHIASAN BARANG KEMAS 50% SEPARUH HARGA DARIPADA GOLDHEART MALAYSIA!”

CHROMECAST WITH GOOGLE TV.

Baru dibeli ahad lepas dan tiba hari ini.Done install pada tv Philip saya yang dibeli pada tahun 2013. Haha. TV flat screen, bukan LED, tiada internet or Bluetooth or detect pendrive ke apa. Just normal HD tv with HDMI port. Lama tv ni, masih bertahan, tiada satu kerosakan pun. Skrin masih jelas, tiada calar. SoContinue reading “CHROMECAST WITH GOOGLE TV.”

Tawaran Mengaji Al- Quran Online

TAK PANDAI LANGSUNG BACA AL-QURAN? MENGAJI ONLINE SEDIA MEMBANTU ANDA “Siapa nak mengaji macam orang lain, bila buka al-Quran boleh baca, tapi saya hanya boleh buka dan tengok je? Jangan risau semua, promosi mengaji online ada! Yang paling best, YURAN IKUT KEMAMPUAN ANDA. Tak risau dah kan? Kat mana lagi boleh dapatkan yuran mengaji macamContinue reading “Tawaran Mengaji Al- Quran Online”

Promosi 6.6 Shopee Sewaktu Lockdown!

Ibarat mengantuk disorong bantal. Pada ketika semua rakyat jelata Malaysia dikurung lockdown, pada ketika itulah Shopee akan melancarkan promosi istimewa 6.6 nya. Adakah anda semua bersiap sedia untuk mendapat lebih diskaun dan penjimatan sempena promosi terhebat daripada Shopee? Untuk mendapatkan diskaun yang istimewa serta lebih penjimatan sila gunakan pautan dan banner seperti yang tertera dibawah…Continue reading “Promosi 6.6 Shopee Sewaktu Lockdown!”

Raja Ketam!

Bagi peminat ketam boleh menghubungi nombor 0109687123. Crypto.Com : Dapatkan 25Usd Anda Disini & Mula Menggunakan Matawang Crypto! Pelbagai saiz ketam boleh didapati dan pasti berpuas hati dengan ketam yang dibeli. Antara masakan ketam yang enak dan diminati ramai ialah Ketam telur masin Ketam cili Ketam masam manis Ketam rebus serai Ketam lada hitam JanaContinue reading “Raja Ketam!”

Promosi Tahun Baru Gunmetal Car Wash & Detailing Centre Bintulu Sarawak!

Promosi daripada Gunmetal untuk pemilik kenderaan bagi memastikan kenderaan pengguna dalam keadaan yang bersih dan nampak sentiasa baru. Promosi ini diberikan kepada sesiapa yang polish dan wax kenderaan mereka di Gunmetal Bintulu akan diberikan percuma Watermark removal/glass polishing Full winshield coat with fusso ultra glaco Premium wash Engine bay cleaning Wax Promosi ini bermula padaContinue reading “Promosi Tahun Baru Gunmetal Car Wash & Detailing Centre Bintulu Sarawak!”