ORANG GAJI ONLINE APPLICATION. Mudah,Selamat dan Pantas!

Hari ni happy sangat sebab process pengambilan maid sangat sangat mudah dan senang, jadi saya belanja process bagaimana nak ambil maid ye. Tanpa perlu kos agen ribu ribu. Syaratnya anda dah ada calon Pembantu Rumah Asing (PRA) sendiri. Tak kira lah cari kat mana sedara ke kawan ke. Macam kes saya, adik saya pelajar pondokContinue reading “ORANG GAJI ONLINE APPLICATION. Mudah,Selamat dan Pantas!”

MRTA ATAU MLTA?

Terdapat pelbagai plan insurans yang ditawarkan dipasaran pada hari ini. Anda boleh menginsuranskanpelbagai perkara dari aset fizikal seperti keretasehingga organ seperti pankreas. Terbaru, anda jugaboleh menginsuranskan kucing kesayangan anda.Namun begitu, perkara yang menjadi kebiasaanadalah insurans gadai janji, yang lebih dikenalisebagai insurans pinjaman rumah. Apakah tujuan and menginsuranskan pinjamanrumah? Biasanya insurans tersebut akan membayarpinjaman sekiranya berlakuContinue reading “MRTA ATAU MLTA?”

HIBAH LAH SEBELUM HIBA.

Takaful bukan hibah. Hibah pula bukan takaful. Konsep hibah dalam takaful baru sahaja wujud selepas majlis penasihat syariah bank negara meluluskan resolusi ini pada 5 November 2014. Waima, konsep hibah sebenarnya dah lama wujud. Hibah ni apa? Hibah ialah pemberian pemilikan kepada seseorang semasa pemberi dan penerima masih hidup. Tak kisah lah beri apa pun.Continue reading “HIBAH LAH SEBELUM HIBA.”

PROMOSI ALL OUT AIRASIA TAHUN 2022!

Penuh dengan inovasi dan pembaharuan. Bukan itu sahaja malah penuh juga dengan promosi untuk para pengguna. Walaupun kadangkala penuh dengan kontroversi namun tetap juga tanpa menyerah kalah pihak Airasia memberikan yang terbaik kepada semua. VIDEO IKLAN TERKINI SUNWAY LAGOON! Untuk serta merta medapatkan penjimatan RM22. Click promo code diatas. Untuk serta merta mendapatkan penjimatan RM48.Continue reading “PROMOSI ALL OUT AIRASIA TAHUN 2022!”

Simpan dan Menang.Tidak menang pun tidak mengapa yang penting Menyimpan!

Menabung Amalan Yang Mulia! Proton X50, baucar barang kemas bernilai RM10,000.00, komputer riba Apple Macbook Air, wang tunai RM800.00 antara hadiah yang ditawarkan kepada anda dalam kategori Platinum untuk dibawa pulang. Bukan itu sahaja, banyak lagi hadiah yang ditawarkan untuk Kempen Stay Safe & Win SSPN-i 2021. Kempen ini terbahagi kepada 3 kategori iaitu Platinum simpanan bersih sebanyak RM15,000.00Continue reading “Simpan dan Menang.Tidak menang pun tidak mengapa yang penting Menyimpan!”

PERHIASAN BARANG KEMAS 50% SEPARUH HARGA DARIPADA GOLDHEART MALAYSIA!

Dapatkan discount sehingga 50% daripada Goldheart Malaysia dalam jualan mega yang julung kalinya secara online! 💎 1st item: 40% OFF💎 2nd item: 40+5% OFF💎 3rd item: 40+5+5% OFF Click here to view products: Limited time and limited pieces only. First come first serves. VIDEO IKLAN PENAJA! Buy more, save more 😄 Shop now 💍😍😍😍 📲Continue reading “PERHIASAN BARANG KEMAS 50% SEPARUH HARGA DARIPADA GOLDHEART MALAYSIA!”

CHROMECAST WITH GOOGLE TV.

Baru dibeli ahad lepas dan tiba hari ini.Done install pada tv Philip saya yang dibeli pada tahun 2013. Haha. TV flat screen, bukan LED, tiada internet or Bluetooth or detect pendrive ke apa. Just normal HD tv with HDMI port. Lama tv ni, masih bertahan, tiada satu kerosakan pun. Skrin masih jelas, tiada calar. SoContinue reading “CHROMECAST WITH GOOGLE TV.”