senangPAY!CARA TERKINI,SENSASI,MUDAH DAN SELAMAT MENGURUSKAN PEMBAYARAN ATAS TALIAN.

GERBANG PEMBAYARAN

Gerbang Pembayaran adalah kemudahan pembayaran yang memproses pembayaran Kad Kredit / Debit dan Perbankan Dalam Talian Internet FPX untuk perniagaan dalam talian dan kedai-kedai bata bata tradisional. Ringkasnya, perniagaan boleh menerima pembayaran dari mana saja di dunia, melalui aplikasi internet atau mudah alih.Gerbang Pembayaran adalah pihak ketiga yang mengesahkan, membenarkan transaksi pembayaran antara pedagang (pemilik perniagaan) dan pelanggannya. Gerbang Pembayaran memudahkan urus niaga ini dengan memindahkan maklumat penting antara portal pembayaran (kedai dalam talian / shopping cart / aplikasi mudah alih yang dimiliki oleh pemilik perniagaan) dan pemproses / bank hadapan depan. Sebarang pertikaian mengenai pembayaran atau pembelian barangan dan perkhidmatan boleh disahkan melalui gerbang pembayaran, yang memberikan kemudahan kepada kedua-dua saudagar dan pelanggan.

Terima pembayaran dimana sahaja, bila anda boleh menjual dimana-mana.Tidak kira sekiranya anda menjual di laman e-commerce, media sosial, atau mana-mana platform lain (yang disokong oleh senangPay), kami bantu anda menerima pembayaran secara atas talian dengan lebih mudah.

Media Sosial

Sekiranya anda menjual di platform media sosial atau blog, payment form dan payment button kami merupakan penyelesaian terbaik untuk anda!

Shopping Cart

Sekiranya anda memiliki laman e-commerce sendiri, sama ada melalui platform terus guna atau dibangunkan sendiri, plugin kami tersedia untuk kemudahan anda!

Sistem & Aplikasi

Bagi pengguna mahir yang memiliki kepakaran membangunkan sistem dan aplikasi, senarai API kami tersedia untuk kegunaan.

Selamat. Yakin. Dipercayai

Tiada kerisauan lagi terhadap Fraud dan Scam. Untuk memastikan keselamatan anda, kami berdaftar dibawah Bank Negara Malaysia dan mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh PCI DSS.Dan kami turut berdaftar sebagai payment facilitator dibawah Mastercard, berkerjasama rapat dengan PayNet dan bank perolehan kami, Bank Islam. Selain itu, laman pembayaran kami juga disahkan oleh GeoTrust untuk keselamatan.

Ciri-ciri tambahan yang membuat anda lebih menonjol dari yang lain!

Dapatkan lebih dari cuma gerbang pembayaran! Payment Form kami merupakan kegemaran ramai, terutama bagi mereka yang baru memulakan perniagaan. Ciri Recurring Payment kami membolehkan anda menerima pembayaran berulang secara automatik, dan Split Settlement memudahkan anda membuat pembahagian keuntungan kepada dropshipper anda dengan mudah dan automatik.

e-wallet anda, jenama anda,
enjin kami, dikuasakan oleh 

Hanya paparkan kod QR, biar mereka imbas dan masukkan jumlah pembayaran dan nota (jika perlu), dan anda akan menerima pembayaran anda terus dalam merchant wallet anda. Tiada langkah tambahan lain. Fungsi QR tersedia untuk kedua-dua pay-to merchant dan user peer-sharing.

DAFTAR senangPay anda disini https://app.senangpay.my

Published by Agent Info

Team Lead

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: