AirAsia Melancarkan Penjualan Tiga Hari Untuk Penerbangan Domestik!

KUALA LUMPUR (5 Jun): AirAsia Group Bhd, yang menyambung semula penerbangan domestiknya pada 29 April, telah melancarkan penjualan tiga hari untuk penerbangan domestik yang ditempah melalui airasia.com dan aplikasi mudah alihnya dari hari ini hingga Ahad.

Semasa penjualan, ahli AirAsia BIG dapat menikmati tambang sehala dari serendah RM129 untuk perjalanan domestik antara 1 Julai dan 19 Nov, sementara tambang bukan ahli bermula dari RM134.

Dalam satu kenyataan, Amanda Woo, ketua komersial untuk AirAsia, mengatakan penumpang kini dapat melakukan perubahan tarikh yang tidak terhad pada penerbangan mereka dengan pengumuman pengecualian yuran pertukaran penerbangan baru-baru ini untuk semua tempahan baru dengan perjalanan sehingga 31 Disember.

Dia menambahkan bahawa sejak dimulainya semula perkhidmatan domestiknya, AirAsia telah meningkatkan langkah keselamatannya di seluruh perjalanan penerbangan, termasuk proses pra-penerbangan, dalam penerbangan, dan ketibaan.

Beberapa prosedur tanpa sentuhan termasuk pembayaran tanpa sentuh di lapangan terbang, kios tanpa sentuhan, sistem pendamaian penumpang, serta ciri yang disempurnakan pada aplikasi mudah alih AirAsia juga disediakan untuk memastikan pengalaman perjalanan yang lancar dan selamat untuk semua tetamu AirAsia.

Kd: theedgemarkets.com

Menarik: Hugs Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: